PERFECT DECISION 
   Permanent make-up Artist     Lashstylist   

 

Belangrijke informatie betreft het zetten van Permanente make-up

Permanente make-up wordt ook wel tijdelijke pigmentatie genoemd ofwel (semi-permanente make-up) en is een basis voor uw natuurlijke schoonheid.

(De basis van het pigmenteren is een voorbeeld om eventuele make-up zelf zwaarder aan te brengen.)

De pigmentatie blijft 1 tot 2 jaar mooi en kan daarna vervagen door verschillende factoren: Celdeling (bij iedereen verschillend), Chemische gezichtsbehandelingen, scrubben, zon, zonnebank en medicijngebruik.

Medicijngebruik heeft invloed op de permanente make-up, er zijn bepaalde contra-indicaties* (waardoor de behandeling een risico vormt voor de klant), zoals hemofilie, diabetes, chronische huidziekte, slechte wondgenezing, immuunziekten en hart en vaatziekten. Lijdt u aan een van deze ziekte(s)? gelieve eerst contact op te nemen voordat u een afspraak maakt voor de PMU.

Minimaal 24-uur van te voren gelieve geen: Alcohol, drugs en aspirine in te nemen.(Paracetamol mag wel.)  Deze middelen zorgen ervoor dat het pigment slecht pakt, doordat het bloed dunner word en het pigment afstoot.

(Bij twijfel neem contact op met uw huisarts). (Meldt dit ook ten alle tijden aan uw PMU-specialist.)


De behandeling:

U kunt ervoor kiezen om eerst langs te komen voordat de behandeling plaatsvind. De intake is vrijblijvend en altijd op afspraak, er word gekeken naar het gezicht en de wensen worden besproken. 

De behandeling neemt ongeveer 2,5 uur in beslag bij een nieuwe zetting PMU, een opfrisbehandeling neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. 

De behandeling vindt plaats nadat het toestemmingsformulier is ingevuld.

Vervolgens wordt de behandelde zone in de juiste vorm/wens getekend, waarna het pigmenteren volgt.Afspraak maken
 
E-mailen
Bellen
Instagram